Spor 3 12.45 - 13.45

Øg dit salg med et optimeret produktfeed

Når mange hører ordet ”produktfeed”, så tænker de på Google Shopping. Men der er langt flere muligheder med et produktfeed. Faktisk benytter langt de fleste professionelle affiliates dit produktfeed til at sælge dine produkter. Det betyder derfor også, at hvis de produktfeed mangler eller er dårligt, så bliver du valgt fra.

Skal du have adgang til de bedste og største affiliates i Danmark og udlandet, så skal dit produktfeed spille 110%. Steen tager dig igennem fra A-Z og hjælper dig til at forstå hvad der er vigtigt og hvorfor.

Om Steen Christensen

Steen har en fortid hos WhiteAway hvor han sad med ansvaret for SEM, CRO og affiliate marketing. WhiteAway har et af markedets mest succesfulde affiliateprogrammer og Steen har derfor uvurderlig viden og hvad der virker og hvorfor.

I dag er Steen CEO i Katoni.dk der er en online shoppingportal med tøj, der udelukkende ernærer sig via affiliatekommissioner og gør massivt brug af produktfeeds fra annoncører. Steen er derfor den helt rigtige person til at lære dig alt om feeds.

Bestil din billet til Affiliate Camp 2018