Spor 1 12.45 - 13.45

Case: Sådan kan du tjene penge via affiliate som blogger

Skandinaviens førende sexlegetøjsekspert:

Jeg benytter affiliate marketing til at styrke og underbygge min blogs troværdighed.

For mig og min blog betyder stor troværdighed alt. Det samme gælder for bloggens faste samarbejdspartnere.

Som en blogger, danskerne lytter til, står og falder det hele med de produkter, jeg via mine tests og anmeldelser kan stå inde for og anbefale – og her benytter jeg affiliate marketing til at underbygge den viden og troværdighed om sexlegetøj, jeg igennem snart 20 år har fået opbygget.

Rom blev ikke bygget på en dag. Det samme gælder for enhver blog, der gerne skulle kunne klare sig og have succes mange år ud i fremtiden. Her kan affiliate, benyttet på den rigtige måde, styrke og understøtte bloggens økonomiske fundament – og en dag måske endda blive hovedårsagen til, at ens hobby og hjertebarn også kan blive ens primære indtægtskilde.

For få år siden anede jeg intet om mulighederne for at hjælpe og understøtte min blog via affiliate marketing. I dag er affiliate for mig lig med, at jeg for alvor kan bruge tid og kræfter på de ting, jeg mest af alt brænder for – og det samme kan naturligvis blive virkelighed for dig!

Om JoanB

Med afsæt i Danmarks første webshop med sexlegetøj, der solgte produkter via kuponer, har JoanB beskæftiget sig med at skrive, teste, anmelde og blogge om sexlegetøj og seksuel sundhed i snart 20 år – sideløbende med at hun er mor på fuld tid til tre børn.

I dag, hvor 42-årige Joan arbejder hjemmefra, er næste skridt at gå i luften med en international blog om sexlegetøj – og også her vil affiliate blive en naturlig og uundværlig del af det nye tiltags understøttende fundament.

Bestil din billet til Affiliate Camp 2018