Spor 1 15.30 - 16.30

Sådan laver du gode nichesider

Casper vil på 60 minutter fortælle dig om, hvordan han arbejder med affiliate marketing. Hvordan han researcher sig frem til interessante nicher, udvikler og opbygger affiliate sider, samt løbende laver linkbuilding og optimerer til dem.

– Jeg fortæller grundlæggende om, hvordan jeg bygger affiliate sider og hvordan jeg laver linkbuilding til dem.

Du vil gå derfra med god viden og en opskrift som du kan gå igang med for at opbygge din egen succésfulde nicheside!

Om Casper Schneidereit

Casper Schneidereit er autodidakt PHP-udvikler, og har de seneste 15 år udviklet mange forskelligartede online projekter. I en årrække levede han af indtægterne fra cirka 80 forskellige affiliate sider, som han selv udviklede og drev. Disse blev sidenhen solgt og provonuet blev investeret i et par ejerlejligheder, som efterfølgende er vokset til et selvstændigt ejendomsselskab med et tocifret antal lejemål.

Casper arbejder i dag som freelancer inden for online markedsføring, søgemaskineoptimering og webudvikling for en række faste kunder. Herudover er han i gang med at opbygge en række nye affiliate sider, ligesom han har købt sig ind i flere eksisterende projekter blandt andet Autostol.dk.

Vil du vide mere om Casper, kan du følge ham på hans blog Blue Lobster, hvor han blandt andet skriver om økonomi, investeringer og affiliate marketing. Casper har også udgivet et videokursus om affiliate marketing på GoLearn.dk.

Bestil din billet til Affiliate Camp 2018