Spor 1 14.00 - 15.00

Sådan får du mest ud af Wordpress + Gode Wordpress plugins

WordPress er i dag den platform der driver næsten 29% af alle verdens hjemmesider, eller hvad der svarer til næsten 20 millioner hjemmesider.

Det er verdens førende CMS system, ekstremt brugervenligt og gratis. Derfor er det også blandt de klare favoritter når affiliates skal vælge et CMS system til deres affiliate website.

Selvom WordPress fungerer godt ”out of the box”, så kan der gøres en masse ting for at fin-tune maskineriet. Både i forhold til hvordan man bruger systemet og til hvilket plugins man vælger at installere.

Brian har rigtig mange års erfaring med både at drive affiliate sider via WordPress, men også med at hjælpe en masse nye hjemmesideejere med at sætte deres nye sider op og sikre, at de bliver optimeret bedst muligt i forhold til både brugeren og søgemaskinerne.

Optimering er nøglen til at få flest mulige besøg på sin hjemmeside og til at sikre, at de ender med at gøre de ting vi gerne vil have, så vi tjener en kommission.

Om Brian Brandt

Brian Brandt har haft fingrene i WordPress siden 2003 da det første gang blev gjort offentligt. Professionelt siden 2006 med webbureauet WPDK der udelukkende arbejdede med WordPress, og har sidenhen haft over 1.000 kursister igennem hans WordPress kurser og skrevet 3 bøger om systemet.

Det er altså en person med en solid erfaring og dyb viden om WordPress, der kommer og giver dig hans bedste råd til optimering.

I dag sidder Brian Brandt som online marketing konsulent i ClickStarter, hvor han stadig dagligt bruger WordPress til forskellige projekter.

Bestil din billet til Affiliate Camp 2018