Spor 2 14.00 - 15.00

Affiliate via en APP? - mød succésfulde Zale!

Mød Andreas fra Zale som vil fortælle om hvordan Zale arbejder med affiliate markedsføring på deres website og deres populære app, der det seneste halve år er blevet hentet af mere end 150.000 danske unge.

Andreas vil også fortælle hvordan de arbejder smart med markedsføring, produktoptimering, skalering og data i alle afskygninger – det meste ud fra programmering, så de kan optimere appen til den perfekte kunderejse.

Afslutningsvis fortælles der hvordan annoncører udvælges, hvilke krav der stilles og hvordan der gøres brug af produktfeeds.

Oplægget er ikke for dig der vil have 5 konkrete små hacks til enkelte forbedringer, men er henvendt til dem der vil inspireres til at tænke helt anderledes med affiliate.

Om Andreas Nielsen

Andreas er medstifter af virksomheden zale, som er en succésfuld app med fokus på udsalg på tøj fra webshops i Danmark (og nu også Holland).

Med et stort fokus på data og programmering, har han opbygget en stor viden indenfor noget af det sværeste som affiliate: At få folk til at komme igen og igen.

Bestil din billet til Affiliate Camp 2018